Palvelut

Kauppahallin Pehtoori toimittaa Tampereen Ilveksen Veikkausliigan kotiotteluihin lämpimän ruoan VIP-tiloihin.  ”Pehtoorin monipuolinen menu on mahdollistanut Tammelaan Ilveksen Veikkausliigapeleihin ottelukohtaiset ruokailuvalinnat tuoden piristävää vaihtuvuutta pitkällä kaudella tärkeille VIP-asiakkaillemme.  Voimme lämpimästi suositella Pehtoorin palveluita suurempiinkin massatapahtumiin, homma on toiminut Pehtoorin kanssa kitkattomasti ja ruoka on ollut aina maukasta.”

                                                                                                     Toni Hevonkorpi
                                                                                                      Toimitusjohtaja
                                                                                                      Ilves Edustus Ry

 

Pehtoori järjestää myös Kauppahallissa yksityistilaisuuksia tai vaihtoehtoisesti pitopalvelua valitsemissasi tiloissa.  Ota rohkeasti yhteyttä ja räätälöidään ilta tarpeistasi varten.

” Kauppahallin Pehtoori toimitti yrityksemme viikonlopun ulkoilupäivän päätteeksi ennaltavalitsemamme illallisen toimistollemme. Lämmin illallinen tuotiin suoraan Pehtoorin keittiöstä lämpölaatikoilla illallispöytäämme, maut olivat maukkaat ja henkilökuntamme kauttaaltaan enemmänkuin tyytyväisiä pöydän antimiin. Suosittelen lämpimästi Kauppahallin Pehtoorin pitopalvelua! “

Timo Haapavuori
Toimitusjohtaja
Magic Cloud Oy

 

Kauppahallin Pehtoorissa voi järjestää myös yksityistilaisuuksia tarpeidenne mukaan – tilaa on riittämiin kookkammallekin porukalle.

 

Juhlat edessä?DSC_0276  Ota yhteyttä Pehtooriin !

Toimitamme toimivan paketin yritystilaisuuksiin, perhetapahtumiin tai mihin tahansa missä Sinulla on tarvetta juhlaan.  IMG_2408